MPS Horizon

Düsseldorf, Duitsland
Rijn & Moezel, 8-daagse rivierencruise met vertrek op 18 oktober 2018

In samenwerking met de Jong intra Vakanties organiseren wij in 2018 een tweetal riviercruises met MPS de Horizon. Tijdens de cruise zal er 4 maal gebridged worden. Nu met een vroegboekkorting bij boeken voor 1 juni 2018
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Airconditioning
Op de kamers is airconditioning aanwezig.

Kamers

Hutten
De elegante lichtgekleurde panelen in de hutten zorgen voor een moderne en ruime ambiance. De hutten hebben allemaal een televisie, grote ramen die open kunnen en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Een föhn is op verzoek beschikbaar. Met de airconditioning regelt u zelf het klimaat in uw hut en elke hut heeft volop bergruimte voor uw bagage. Overdag klappen we één bed weg en het andere wordt omgetoverd tot een comfortabele bank. De bedden in de voordeel-hutten zijn iets verhoogd.

Faciliteiten

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitno¬digende lounge met een grote bar en een dansvloer. Aan boord zorgt een muzikant 1x per week voor een gezellige avond met live muziek. De overige avonden kunt u deelnemen aan bijvoorbeeld een leuke (muziek)quiz en ander entertainment. Door de grote ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen. Bij de meeste cruises heeft u de mogelijkheid om de avond voor vertrek al in te schepen. U kunt aan boord van de Horizon gebruik maken van gratis Wifi in de lounge, bar en hal (niet in België).

Verzorging
U wordt ontvangen met een welkomstcocktail. Ontbijt en lunch serveren we vanaf het buffet in het restaurant. Het 4-gangen diner serveren we aan tafel. Er is 1x per week een 5-gangen Captains Dinner. ’s Ochtends en ’s middags serveren we thee en koffie en ’s avonds om 22.00 uur een lekkere snack. Op het ontbijtbuffet, vindt u iedere dag, naast alle gebruikelijke gerechten, een speciale traktatie als bv een spiegelei, pannenkoekjes, een croissantje of suikerbrood. Twee van de lunches zijn uitgebreider dan gebruikelijk en hebben ook warme gerechten of staan in het teken van een bepaald thema.

Bijzonderheden

Dag 1
Rotterdam - Nijmegen
U kunt vandaag terecht op het mps Horizon dat aangemeerd ligt in Rotterdam. Om 16.00 uur kunt u inschepen, waarna we om ca. 16:30 uur vertrekken naar Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Dag 2
Düsseldorf
Het anker wordt gelicht en de Horizon zet koers richting Duitsland. Het is een behoorlijk stuk varen naar Düsseldorf, hetgeen u de gelegenheid geeft om uitgebreid kennis te maken met uw medepassagiers. In de loop van de middag meren wij dichtbij de bruisende 'Altstadt' af.

Dag 3
Keulen
Al vroeg laten we Düsseldorf achter ons. Onze volgende bestemming is Keulen waar onder andere de bekende toren 'de Domtoren' staat. Daarnaast zijn leuke bezienswaardigheden de Rheinpromenade en de Hohenzollernbrücke.

Dag 4
Andernach
Tijdens onze tocht naar Andernach zien we het landschap snel veranderen. We krijgen allereerst het Zevengebergte in het vizier. Ook de eerste wijngaarden dienen zich aan. We meren tijdens het diner af in het Keltische vestingstadje Andernach. Na het diner kunt u nog een leuke wandeling maken in dit pittoreske stadje.

Dag 5
Boppard en Koblenz
Na Andernach wordt er een kort bezoek gebracht aan Boppard. Boppard heeft een divers aanbod aan recreatieve activiteiten. Zo beschikt de stad over een stadsbos en een stoeltjeslift. Aan het begin van de middag zal de boot vertrekken naar Koblenz, gelegen aan de monding van de Moezel. Deze stad is het handelscentrum van de wijde omgeving. Dat is in het grotendeels nog authentieke centrum goed te merken aan de grote verscheidenheid in winkels en wijnhuizen.

Dag 6
Duisburg
Na een mooie vaart vanaf Koblenz wordt de boot aan het einde van de middag aangelegd in Duisburg. Deze stad staat bekend als één van de grootste havensteden van Europa. U kunt een mooie wandeling maken, of als u op zoek bent naar rust kunt u een bezoekje brengen aan het populaire park in de voormalige industriële zone.

Dag 7
Gorinchem
Na een vroeg vertrek uit Duisburg varen we al snel de Nederlandse rivieren weer op. We komen in de loop van de middag aan in de gezellige stad Gorinchem, waar u in de middag de gelegenheid heeft om rond te kijken.

Dag 8
Rotterdam
Vandaag is deze cruise alweer ten einde gekomen. Na een laatste ontbijt aan boord volgt om ca. 09:30 uur de ontscheping.

Bereikbaarheid

Taxiservice

Begin uw vakantie als een VIP door onze taxiservice te boeken. U wordt van huis opgehaald en naar de loopplank van het schip gebracht en aan het einde van de vakantie wordt u weer naar huis gebracht.

Dit is een gedeelde taxiservice voor maximaal 8 personen. De omrijtijd is maximaal 1 uur.

De Taxiservice bedraagt € 99,- per persoon.

Meer informatie? Bel me terug