Wunderland Kalkar

Kalkar (D), Duitsland
Viert u dit jaar kerst in Duitsland? Wunderland Kalkar is een all-inclusive accommodatie, gelegen aan de Nederrijn, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen. Met 435 kamers in zes uiteenlopende hotels, diverse restaurants, kroegen, een familiepark en businesscentrum is Wunderland een uitstekende locatie voor bridge gezelschappen van ieder formaat.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Bowling
Er is een bowlingbaan aanwezig.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Biljarten
U kunt hier bljarten/poolen.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Rookgedeelte
Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.
Aangepaste douche
Op de kamers is een aangepaste aanwezig.

Ligging

Aan de Rijnoever, in een groen landschap omringd door sfeervolle, eeuwenoude dorpjes en net over de grens bij Arnhem en Nijmegen, ligt Wunderland Kalkar. Met een afstand vanaf Utrecht van rond de 100km ligt het Wunderland hotel op een voor een ieder te berijden afstand. Centraal gelegen ten opzichte van alle faciliteiten vind je de hotels. Verblijf op basis van All-Inclusive (zie bijzonderheden).

Kamers

Het complex bevat diverse hotels. Wij maken gebruik van het Kernie's Hotel waar ook de bridge zaal gelegen is. De restaurants bevinden zich in het naastgelegen Hotel Plaza. De hotelkamers van Wunderland Kalkar zijn onder andere uitgerust met een televisie (met Nederlandse zenders), telefoon en een badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf in de voormalige, nooit in werking gestelde, kerncentrale zijn de mogelijkheden eindeloos. Breng een bezoek aan Kernie’s Familiepark (indien geopend), geniet van een heerlijk diner in één van de restaurants of ontspan in de caféstraat met een lekker drankje en hapje. Ook bij slecht weer kunt u zich uitstekend vermaken, met bowling- en kegelbanen en een uitgebreid animatieprogramma, behorend bij het hotel, hoeft u zich nooit te vervelen. Voor een voordelig all-inclusive verblijf, komt u naar Wunderland Kalkar!

Bijzonderheden

De Duitse gastvrijheid en de prachtige steden zullen u zeker verbazen. Daarnaast is Duitsland populair voor een fiets- en wandelvakantie.

U verblijft op basis van All-Inclusive. Inbegrepen is:

- overnachten in een comfortabele hotelkamer
- ontbijtbuffet
- lunchbuffet (of -pakket)
- diner in buffetvorm
- diverse lekkernijen gedurende de dag en de avond
- onbeperkt bier, wijn en frisdrank, koffie en thee
- deelname aan sportieve en creatieve activiteiten o.l.v. het animatieteam
- toegang tot de caféstraat
- vrij toegang tot de kegel-, bowlingbanen en de fitness
- iedere avond een bridge-drive


Bereikbaarheid

Vanaf Utrecht bent u in slechts een uurtje rijden op de bestemming en ligt net over de grens bij het Nederrijnse Kalkar, zo'n 40 kilometer ten oosten van Arnhem. Parkeren is voor onze gasten altijd gratis.

Excursies

Bent u benieuwd naar de omgeving? De prachtige natuur nodigt uit tot wandel- en fietstochten of verken de naastgelegen middeleeuwse dorpen en kastelen. Ook de bruisende stad Oberhausen, met het bekende shoppingcentrum Centro, bevindt zich nabij. Wunderland biedt de perfecte mogelijkheid voor het maken van leuke uitstapjes.
Meer informatie? Bel me terug