Hotel Lochmühle

Mayschoß, Duitsland
Dit stijlvolle 3-sterrenhotel ligt tussen de wijngaarden en dicht bij rivier de Ahr. Ontdek de omgeving wandelend, met de auto of per fiets.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Sauna
Er is een sauna aanwezig.
Zwembad
Er is een zwembad aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.

Ligging

Hotel Lochmühle staat in de Duitse plaats Mayschoss net buiten het centrum (circa 275 kilometer vanaf Utrecht). Dit stijlvolle 3-sterrenhotel ligt tussen de wijngaarden en dicht bij rivier de Ahr.

Kamers

De diverse hotelkamers van Hotel Lochmühle zijn voorzien van een televisie, telefoon, bureau en een badkamer met een douche, föhn en toilet. Vanuit alle hotelkamers heeft u een prachtig uitzicht over de wijngaarden. Het hotel is niet geschikt voor mindervaliden.

Faciliteiten

Na een dag in de frisse buitenlucht is het heerlijk thuiskomen in het hotel. Ga zitten in de bar van Hotel Lochmühle of bij de prachtige open haard en bestel een lekker drankje bij het vriendelijke personeel. In het restaurant aan de overzijde van de straat geniet u dagelijks van het ontbijt en het diner.
Dit hotel vormt ook een zeer geschikt verblijf om volledig tot rust te komen. Ontspan in een van de sauna’s of trek wat baantjes in het heerlijke water van het zwembad. Er is gratis draadloos internet voorhanden in de openbare ruimtes en op de kamers. Uw auto parkeert u kosteloos bij het hotel.

Bijzonderheden

U verblijft op basis van halfpension.

Excursies

Mayschoss ligt in het dal van de Ahr, in de Eifel. De Ahr is een betrekkelijk klein riviertje dat in Blankenheim ontspringt. De Ahrvallei is speciaal doordat hier het meest noordelijk gelegen wijnbouwgebied ligt.
Binnen een half uur rijden van het hotel bent u in Bonn. De jaren waarin Bonn als hoofdstad het westelijke deel van Duitsland representeerde, waren zeker niet de slechtste jaren. Vanuit het Haus der Geschichte loopt de wandelroute “de weg van de democratie”. Deze route loopt langs locaties van de voormalige regeringswijk die belangrijk zijn geweest voor de moderne geschiedenis. Palais Schaumburg, de bungalow van de bondskanselier en de voormalige vergaderzaal van de senaat kunnen nog worden bezichtigd. De stadskern van Bonn vormt een van de grootste aaneengesloten voetgangerszones van Duitsland. Loop door de smalle straatjes en geniet van de talloze kleine winkeltjes, warenhuizen en modewinkels. Er zijn in Bonn ook vele delicatessenwinkels. Deze maken het winkelen in Bonn extra aantrekkelijk. Tussen de smalle straatjes vindt u prachtige pleinen met gezellige terrasjes en cafés.
Meer informatie? Bel me terug