Hotel Zur Krone

Oberfell , Duitsland
Heerlijke 5 daagse all inclusive bridgevakantie aan de moezel.
Het bridgeprogramma is ondergeschikt aan het animatie programma van het hotel.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Sauna
Er is een sauna aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.

Ligging

Prachtig gelegen aan de Moezel.

Kamers

Alle kamers zijn per lift bereikbaar en beschikken over boxspringbedden, een zithoek en een flatscreen tv met Nederlandse zenders. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. U heeft de beschikking over gratis internet (WiFi)

Faciliteiten

In het restaurant wordt u tijdens uw verblijf verwend met een dagelijks uitgebreid „Enjoy“ ontbijtbuffet, warme lunch en een afwisselend 3 gangen keuze diner.

’s-Avonds kunt u genieten in de bar / lounge waar tevens regelmatig vertier en entertainment is waaronder live muziek etc. Bij mooi weer kunt u genieten met een hapje en een drankje op een van de twee panoramaterrassen met uitzicht over de Moezel, wijngaarden en de voorbij varende schepen.

Bijzonderheden

Wij bieden u een heerlijke wijnproeverij aan in de 300 jaar oude nostalgische wijnkelder. De wijnen worden ter plaatse nog gebotteld.
Vervoer per bus of trein is voor u als hotelgast gratis. Zo kunt u lekker gaan winkelen in Koblenz of Cochem.

Bovendien wordt er nog een leuke dagtocht per luxe touringcar aangeboden. En voor een leuke boottocht over de Moezel ontvangt u natuurlijk kortingskaartjes.

U kunt gratis gebruik maken van fietsen voor een leuke fietstocht langs de Moezel.

Het bridgeprogramma is ondergeschikt aan het animatie programma van het hotel. In overleg met de WL worden na aankomst de exacte bridge avonden en of middagen vastgesteld.

Bereikbaarheid

5 Daagse all in vanaf €239,00 p.p.

Ontvangst met warme lunch of koffie met gebak ,4 x Overnachting met uitgebreid "Enjoy" ontbijtbuffet, 4 x Warme lunch of lunchpakket
,4 x Driegangenkeuze menu ,Koffiecorner koffie en thee gehele dag GRATIS, Dagelijks alle drankjes van 17:00 t/m 24:00 GRATIS
,bieren,wijnen,fris- en vruchtendranken,jenevers en apfelkorn,GRATIS Dagtocht per touringcar door de Moezelregio,GRATIS wijnproeverij in onze nostalgische wijnkelder,Iedere avond vertier en entertainment,o.a live muziek, dorpswandeling en Quizavond,Hierbij wordt regelmatig een bittergarnituur geserveerd,GRATIS gebruik versnellings fietsen en andere faciliteiten,GRATIS div. auto-, fiets en wandelroutes met lunchpakket,Kortingskaartjes boottocht over de Moezel ,GRATIS bus en treinvervoer in de gehele regio ,GRATIS uitstapjesboekje t.w.v. €6,95 en gebruik infotheek.
Toeristenbelasting dient ter plaatse betaald te worden

Excursies

U kunt heerlijke wandelingen maken door de „Traumpfade“ (Droompaden). Deze geweldige wandelroutes liggen tussen de Moezel en de Rijn en tussen de Eifel en Westerwald. Er zijn 26 routes variërend van 9 tot ruim 20 kilometer.
Meer informatie? Bel me terug