Grand Hotel Vianden (Luxemburg)

Vianden, Luxemburg
Vianden Luxemburg op basis van halfpension.
Dit hotel ligt in het centrum van het toeristische plaatsje Vianden. In de mooie bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.

Ligging

Dit charmante hotel is ideaal gelegen voor een aangenaam verblijf in de schilderachtige middeleeuwse stad Vianden, vlakbij de stoeltjeslift, het Victor Hugo Museum en het indrukwekkende kasteel. Het hotel ligt aan de rand van deze charmante en populaire toeristische bestemming.

Kamers

Alle kamers zijn zorgvuldig onderhouden en voorzien van een zitje, tv en een moderne badkamer met douche en toilet . Alle tweepersoonskamers hebben twee bedden. De meeste kamers zijn per lift bereikbaar.

Faciliteiten

Grand Hotel Vianden heeft een mooi restaurant en een gezellige lounge. Daarnaast beschikt het hotel over een overdekt terras, serre, salon, hotelbar en internethoek. De gastvrije sfeer van de gezellige bar van het hotel is de perfecte plek om te ontspannen na een dag doorgebracht te hebben in deze prachtige stad en haar omgeving. Vanaf het terras heeft u een geweldig uitzicht op het kasteel de Oranienburg.

Bijzonderheden

Verblijf is op basis van half pension. Het bridgen is in de avonduren; overdag heeft u dus alle tijd om dit prachtige stadje en de omgeving te verkennen.

Bereikbaarheid

De reis is op basis van eigen vervoer.

Excursies

In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen. Maar u kunt natuurlijk ook mooie tochten maken, naar bijvoorbeeld: de Our en de Sûre, een rustige tocht waarbij u een groot gedeelte van het groothertogdom kunt verkennen. U zult genieten van de mooie natuur en de leuke plaatsjes, zoals Esch sur Sûre en Clervaux.

LUXEMBURG
Luxemburg-stad is de meer dan 1000 jaar oude hoofdstad van het groothertogdom, de zetel van de regering en van verscheidene Europese instellingen en alles bij elkaar een gezellige en moderne stad.

ECHTERNACH
Via “Klein Zwitserland” rijdt u naar deze oude stad. De jonge monnik Willibrord ondernam van hieruit zijn bekeringstochten.

TRIER
Deze stad heeft een rijk verleden en een mooie ligging in het Moezeldal. U kunt o.a. het oude Romeinse amfitheater bekijken, of ga naar de Porta Nigra, de best bewaarde Romeinse stadspoort ten noorden van de Alpen.

Bijzonderheden: De Oranienburcht, gebouwd tussen de 11e en 14e eeuw op de fundamenten van een oud Romeins kasteel, beheerst het stadsbeeld van Vianden.

Meer informatie? Bel me terug