Hotel Appelscha

Appelscha (Frl), Nederland
Boek nu voor een weekend Appelscha inclusief theatervoorstelling Vamos of Fidler on the Roof of Vamos de Musical.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begande grond beschikbaar.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Biljart
U kunt hier bljarten/poolen.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.

Ligging

U vindt Hotel Appelscha aan de rand van het unieke nationale park 'het Drents Friese Wold'. Dit nationale park, met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en actieve stuifduingebieden (het Aekingerzand) nodigt uit om te wandelen en te fietsen. Door haar centrale ligging is het dorp Appelscha tevens een geweldige uitvalsbasis om het noorden van Nederland te verkennen. Het Drents Museum in Assen is voor de cultuurliefhebbers zeker een must.

Kamers

De kamers zijn op de begane grond of per lift bereikbaar op de eerste etage. Op de kamers mag niet gerookt worden. Alle kamers zijn van moderne gemakken en comfort voorzien zoals gescheiden douche en toilet, radio en televisie,telefoon,draadloze internetverbinding en een kluisje. Verzorging op basis van Half Pension.
De eenpersoonskamers zijn eenvoudige doch nette kamers.

Faciliteiten

Hotel Appelscha heeft een gezellig restaurant, een goed verlichte bridgezaal, een serre met open haard en een heerlijk terras. (Elektrische) fietsen kunt u bij de naastgelegen fietsverhuurder regelen. Er is een afsluitbaar fietsenhok.

Bijzonderheden

Huisdieren zijn niet toegestaan. Al jaren staat dit gezellige hotel bekend om zijn goede verzorging.
U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bondsgediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

VAMOS :
Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd?
Deze vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon) maken die droom waar en grijpen de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude en afgebladderde B&B in het zuiden van Spanje. Daar begint het feest maar ook de ellende, want is het aangaan van dit avontuur het antwoord op de spoken uit het verleden? Is de Spaanse zon sterk genoeg om door hun grauwe geschiedenis heen te schijnen en hun levens weer glans te geven? Het script is geschreven door Allard Blom, onder regie van Martin Michel en met de muziek van Jeroen Sleyfer. Met onder anderen Johnny Kraaijkamp jr., Soy Kroon en Joey Schalker.

IF I WERE A RICH MAN......
u heeft de mogelijkheid om mee te gaan naar de musical Fiddler on the Roof ( Anatevka). Zowel in het carnavalsweekend als het weekend daarna kunt u op zondagmiddag mee naar het Martini Theater te Groningen, alwaar deze legendarische musical aanschouwt kan worden.
Op innemende, geestige en optimistische wijze neemt hoofdrolspeler Tevye (Thomas Acda) u mee op zijn reis in deze ontwapenende musical die zowel entertaint als ontroert.
Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend als regisseur van Hij Gelooft in Mij) zal een actuele en vernieuwde versie creëren en plaatst deze klassieker daarmee op geheel eigen wijze in de tijdsgeest van nu. Fiddler on the Roof is een musical die gaat over verdreven worden, onvoorwaardelijke liefde, de betekenis van familie en de balans tussen tradities en vernieuwing in tijden van verandering. Fiddler on the Roof was eerder in Nederland te zien als Anatevka (1966, 1998 en 2008).

Het vervoer van en naar het theater is bij de prijs inbegrepen.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer is Appelscha bereikbaar met de bus vanuit Assen. Van de bushalte naar het hotel is het ca. 10 minuten lopen. Er is een gratis parkeerterrein.

Excursies

Te bezichtigen in het Drents Museum in Assen van 19 november 2017 tot en met 27 mei 2018: de internationale kunsttentoonstelling The American Dream. Het Drents Museum richt zich in de tentoonstelling op de periode 1945-1965. Naast een kunsthistorisch overzicht komen ook de Amerikaanse geschiedenis, politiek en sociale bewegingen aan bod. De kunstwerken vormen het vertrekpunt voor een reis langs de Amerikaanse cultuur en geschiedenis.

Meer informatie? Bel me terug