Resort Bad Boekelo

Boekelo/Enschede (Ov), Nederland
Midden in Twente in de nabije omgeving van Enschede, vindt u het meest complete hotel van Nederland: Resort Bad Boekelo.
Resort Bad Boekelo ligt in een bos van 25 hectare en biedt een scala aan recreatieve activiteiten op het eigen terrein. De snelweg A35 kan in iets meer dan 5 minuten rijden bereikt worden. Het centrum van Enschede en Haaksbergen liggen beide op 8 kilometer van het hotel. Hengelo en de snelweg A1 kunnen met de auto in 15 minuten bereikt worden. Parkeren is gratis
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Begane grond
Er zijn kamers op de begande grond beschikbaar.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Bowling
Er is een bowlingbaan aanwezig.
Golf
Er is een golfbaan aanwezig.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Sauna
Er is een sauna aanwezig.
Biljart
U kunt hier bljarten/poolen.
Zwembad
Er is een zwembad aanwezig.
Broekenpers
Op de kamers is een broekenpers aanwezig.
Strijkijzer
Op de kamers is een strijbout aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Rookgedeelte
Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.
Balkon
Er zijn kamers met balkon beschikbaar.

Ligging

Resort Bad Boekelo ligt in een bos van 25 hectare en biedt een scala aan recreatieve activiteiten op het eigen terrein. De snelweg A35 kan in iets meer dan 5 minuten rijden bereikt worden. Het centrum van Enschede en Haaksbergen liggen beide op 8 kilometer van het hotel. Hengelo en de snelweg A1 kunnen met de auto in 15 minuten bereikt worden. Parkeren is gratis.

Kamers

De kamers hebben een balkon of terras, tv, telefoon en gratis WiFi. De badkamers zijn met douche of bad en toilet. Er zijn rookvrije kamers en in de hele accommodatie mag niet gerookt worden

Faciliteiten

Dit rustig gelegen hotel beschikt over accommodatie met gratis WiFi. U kunt als gast van dit hotel gratis gebruikmaken van de sauna. Er is een verzorgd restaurant, een café/bar, een overdekt zwembad en een beautycentrum. Parkeren is gratis en er is een fietsverhuur ter plaatse.


Bijzonderheden

Per 1 januari 2017 heft de gemeente Enschede een verblijfsbelasting van €1,30 p.p.p.n. Dit dient u ter plaatse in het hotel af te rekenen.
U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

IF I WERE A RICH MAN......
In februari en maart 2018 heeft u de mogelijkheid om mee te gaan naar de musical Fiddler on the Roof ( Anatevka). Tijdens het weekend van 23 februari en tijdens het weekend van 2 maart kunt u op zondagmiddag mee naar het Wilmink Theater te Enschede, alwaar deze legendarische musical aanschouwt kan worden.
Op innemende, geestige en optimistische wijze neemt hoofdrolspeler Tevye (Thomas Acda) u mee op zijn reis in deze ontwapenende musical die zowel entertaint als ontroert.
Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend als regisseur van Hij Gelooft in Mij) zal een actuele en vernieuwde versie creëren en plaatst deze klassieker daarmee op geheel eigen wijze in de tijdsgeest van nu. Fiddler on the Roof is een musical die gaat over verdreven worden, onvoorwaardelijke liefde, de betekenis van familie en de balans tussen tradities en vernieuwing in tijden van verandering. Fiddler on the Roof was eerder in Nederland te zien als Anatevka (1966, 1998 en 2008).

Het vervoer van en naar het theater is bij de prijs inbegrepen.

Bereikbaarheid

De snelweg A35 kan in iets meer dan 5 minuten rijden bereikt worden. Het centrum van Enschede en Haaksbergen liggen beide op 8 kilometer van het hotel. Hengelo en de snelweg A1 kunnen met de auto in 15 minuten bereikt worden. Parkeren is gratis.

Excursies

Er is een eindstation gekomen van de Museum Buurt Spoorweg. Op deze verbinding kunt u genieten van een tocht met een oude stoomlocomotief.
Ook beschikt Boekelo over een (short)golfbaan.
Boekelo heeft tevens diverse fiets- en wandelroutes.
Meer informatie? Bel me terug