de Halve Maan

Bovenkarspel (NH), Nederland
Hotel de Halve Maan is een kwalitatief zeer uitstekend hotel. Het zal u aan niets ontbreken.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.

Ligging

Hotel de Halve Maan is centraal gelegen, midden in Stede Broec. Alle bezienswaardigheden en winkels bevinden zich op loopafstand van ons hotel. Ideaal voor wie de gezelligheid en levendigheid van Bovenkarspel wil beleven en snel te voet weer terug wil zijn, om zich op zijn hotelkamer terug te trekken. Zowel toeristen als zakelijke gasten zijn bij Hotel de Halve Maan aan het juiste adres. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het treinstation en we beschikken over uitstekende taxi service. Parkeren is gratis op de grote parkeerplaats achter het hotel.

Kamers

Onze 32 kamers zijn knus ingericht en rookvrij. Elke kamer is voorzien van een eigen wasgelegenheid, toilet , douche/bad en fohn. Tevens zijn al onze kamers standaard uitgerust met een tv, 110 volt - 220 volt stroomaansluiting en draadloos WiFi internettoegang in het gehele hotel.

Faciliteiten

s' Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar, die aan tafel wordt geserveerd. Natuurlijk kunt u ook voor de lunch, borrel en het diner bij Hotel de Halve Maan terecht. De sevice en kwaliteit op deze unieke locatie zal u aangenaam verrassen. Huisdieren zijn toegestaan.

Bijzonderheden

U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.
Meer informatie? Bel me terug