de Halve Maan

Bovenkarspel (NH), Nederland
Hotel de Halve Maan is een kwalitatief zeer uitstekend hotel. Het zal u aan niets ontbreken.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.

Ligging

Hotel de Halve Maan in Bovenkarspel is centraal gelegen in Stede Broec in de driehoek Hoorn-Enkhuizen-Medemblik. Alle bezienswaardigheden en winkels bevinden zich op loopafstand van het hotel. Ideaal voor wie de gezelligheid en levendigheid van Bovenkarspel wil beleven en snel te voet weer terug wil zijn, om zich op zijn hotelkamer terug te trekken. Bovenkarspel te midden van prachtige wandel - en fietspaden in het mooie West-Friesland. Tevens kunt u genieten van het Ijssel- en Markermeer.
Het hotel bevindt zich op loopafstand van het treinstation en beschikt over een uitstekende taxi service. Parkeren is gratis op de grote parkeerplaats achter het hotel.

Kamers

Onze 32 kamers zijn knus ingericht en rookvrij. Elke kamer is voorzien van een eigen wasgelegenheid, toilet , douche/bad en fohn. Tevens zijn alle kamers standaard uitgerust met een tv, 110 volt - 220 volt stroomaansluiting en draadloos WiFi internettoegang in het gehele hotel.

Faciliteiten

s' Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar, dat aan tafel wordt geserveerd. Natuurlijk kunt u ook voor de lunch, borrel en het diner bij Hotel de Halve Maan terecht. De sevice en kwaliteit op deze unieke locatie zal u aangenaam verrassen. Huisdieren zijn toegestaan.

Bijzonderheden

U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

Bereikbaarheid

Het hotel bevindt zich op loopafstand van het treinstation Bovenkarspel Flora en heeft een uitstekende taxiservice.

Excursies

Het hotel bevindt zich te midden van prachtige fiets- en wandelpaden in het prachtige West-Friesland.
De afstand tot Enkhuizen is 2 km, Hoorn 16 km en Amsterdam 60 km.
Meer informatie? Bel me terug