Hotel Den Helder

Den Helder (NH), Nederland
Het hotel is gelegen aan de rand van Den Helder, en op enkele minuten van het winkelcentrum, musea en attracties. Havens en zeepromenade bevinden zich eveneens op korte afstand.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Nabij strand
Het hotel ligt in de buurt van strand.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Rookgedeelte
Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.

Ligging

Het hotel is gelegen aan de rand van Den Helder, en op enkele minuten van het winkelcentrum, musea en attracties. Havens en zeepromenade bevinden zich eveneens op korte afstand.

Kamers

Het hotel heeft 65 sfeervolle kamers en bevinden zich op de eerste en tweede verdieping en per trap bereikbaar. Deze kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, 2 enkele bedden, televisie, wekkerradio, kluisje en balkon.

Faciliteiten

Hotel Den Helder is een 3-sterren familiehotel is van alle gemakken voorzien.
24 uurs receptie en nachtportier
bowlingcentrum met 12 supermoderne bowlingbanen
18 holes moonlight-midget-golf
fietsverhuur
18 holes midget-golf

Bijzonderheden

Het hotel heeft een eigen parkeergelegenheid en is gratis, sfeervol restaurant met serre en een uitnodigende bar, een lounge en een sfeervolle binnentuin.
In de binnentuin kunt u zich prima terugtrekken en onder het genot van een kop koffie of drankje lekker ontspannen zitten, een boek lezen of op uw laptop of tablet nog wat werk doen. Er is gratis WIFI in Hotel Den Helder.Bereikbaarheid

Het hotel is bereikbaar per trein(stopt in het centrum, 15 min. lopen) en/of bus.

Excursies

Den Helder is omsloten door water, met aan de oostkant de haven en aan de westkant een mooi duinlandschap met daarachter een schoon strand.
Markante punten van de stad zijn de watertoren, het centrum en de vuurtoren aan de kust van Huisduinen.
U kunt winkelen in de Kroonpassage, voor theaterbezoek kunt u naar schouwburg De Kampanje raadplegen en voor een leuke film kunt u terecht in Utopolis.
Den Helder is bekend om de zeevaart, het reddingswezen en de offshore. Hoewel in Den Helder, als thuishaven van de marine, een marinemuseum uiteraard.
Een rondgang in het gerestaureerde Fort Kijkduin is zeker de moeite waard. Het oorspronkelijk in opdracht van de Franse keizer Napoleon aangelegde Fort herbergt nu een permanente expositie die u een indruk geeft van wat er allemaal op deze historische plek is voorgevallen. Tevens is er het Noordzee-aquarium en een tentoonstelling over walvissen in het fort ondergebracht.
Meer informatie? Bel me terug