Parkhotel de Bosrand

Ede (Gld), Nederland
Dichtbij het Nationaal Park De Hoge Veluwe, ligt aan de rand van Ede in een bosrijke omgeving Hotel De Bosrand. Een ideale uitvalsbasis voor vele mooie fiets- of wandeltochten.
Het treinstation van Ede Centrum ligt op 5 minuten rijden afstand. Ouwehands Dierenpark bevindt zich op 30 minuten afstand met de auto. Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op minder dan 20 minuten rijden van het hotel.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begande grond beschikbaar.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.

Ligging

Hotel de Bosrand ligt aan de rand van Ede in een bosrijke omgeving. Ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandel tochten op de Veluwe.
Het centrum van Ede is op loopafstand. Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op minder dan 20 minuten rijden van het hotel.

Kamers

De royale kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, tv en telefoon. Het hotel biedt gratis WiFi.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een internet café met gratis internet toegang, een goed restaurant waar ook Veluwse specialiteiten verkrijgbaar zijn. Het hotel beschikt over een groot terras en een tennisbaan. U kunt er gratis parkeren.

Bijzonderheden

Hier zijn geen huisdieren toegestaan.
U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

IF I WERE A RICH MAN......
In april 2018 heeft u de mogelijkheid om mee te gaan naar de musical Fiddler on the Roof ( Anatevka). Tijdens het weekend van 20 april 2018 kunt u op zondagmiddag mee naar het Orpheus Theater te Apeldoorn, alwaar deze legendarische musical aanschouwt kan worden.
Op innemende, geestige en optimistische wijze neemt hoofdrolspeler Tevye (Thomas Acda) u mee op zijn reis in deze ontwapenende musical die zowel entertaint als ontroert.
Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend als regisseur van Hij Gelooft in Mij) zal een actuele en vernieuwde versie creëren en plaatst deze klassieker daarmee op geheel eigen wijze in de tijdsgeest van nu. Fiddler on the Roof is een musical die gaat over verdreven worden, onvoorwaardelijke liefde, de betekenis van familie en de balans tussen tradities en vernieuwing in tijden van verandering. Fiddler on the Roof was eerder in Nederland te zien als Anatevka (1966, 1998 en 2008)

Voor alle theatervoorstellingen hebben wij uitstekende plaatsen weten te bemachtigen, het betreft de middagvoorstellingen. Bij de prijs is het vervoer van en naar het theater inbegrepen.

Bereikbaarheid

Het treinstation van Ede Centrum ligt op 5 minuten rijden afstand.

Excursies

Hotel de Bosrand ligt centraal op de Veluwe. Bezienswaardigheden als en Kröller-Muller museum, Paleis het Loo of het stadje Elburg zijn goed te bereiken.
Ouwehands Dierenpark bevindt zich op 30 minuten afstand met de auto. Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op minder dan 20 minuten rijden van het hotel.
Meer informatie? Bel me terug