HaJé Heerenveen

Heerenveen (Fr), Nederland
Nieuw in ons aanbod. Hajé hotel Heerenveen heeft 55 hotelkamers. Allen beschikken over douche of bad, toilet, Wi-Fi en een televisie. Bij het ontbijt kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een goede start van de dag!

Ligging

HaJe Heerenveen ligt centraal in de provincie Friesland, en de afstand van het hotels tot het centrum bedraag slecht enkele kilometer.

Kamers

Hajé hotel Heerenveen heeft 55 hotelkamers. Allen beschikken over douche of bad, toilet, Wi-Fi en een televisie. Bij het ontbijt kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een goede start van de dag!Op dit moment is men bezig met een grondige renovatie van het gehele hotel. Dit gebeurd stap voor stap en er wordt een heel leuk en eigentijds hotel van gemaakt .4 November gedurende de eerste (kennismakings) reis dient alles zo goed als gereed te zijn. In principe maken we gebruik van de standaard kamers.

Bijzonderheden

Heerenveen is bekend van sportstad Heerenveen met o.a. de Turnhal (waar Epke Zonderland traint) , het Abe Lenstra Stadion , home van de bekende lokale voetbalvereniging, Het Thialf Stadion (niet alleen schaats tempel, maar ook thuisbasis van de Nederlandse Ijshockey kampioen) En nu is ook de bridgesport actief in Heerenveen.

Bereikbaarheid

Daar waar de A7 en de A32 elkaar ontmoeten bereikt u via afslag 26 Heerenveen West op de A7 via de parallelweg gemakkelijk het ruime en gratis parkeer terrein van het hotel bereiken.

Excursies

Ontdek Friesland
Friesland heeft ongekende mogelijkheden, zowel sportief als cultureel! Wij reiken ze u graag aan. Bijvoorbeeld: fietsen door ‘de Wouden’, varen op de Friese meren, skûtsjesilen, ballonvaart, een bezoek aan de ‘elfsteden’ zoals Sneek de waterpoortstad, Hindelopen met haar schaatsmuseum, Sloten met haar talloze terrasjes, het Jopie Huisman museum in Workum, of Makkum met haar beroemde aardewerk.
Meer informatie? Bel me terug