Charmehotel Oranjeoord

Hoog Soeren (Gld), Nederland
Dit hotel is nu ook boekbaar in combinatie met diverse theatervoorstellingen. In april 2018 te combineren met de musical Fiddler on the Roof ( Anatevka).
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begande grond beschikbaar.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Broekenpers
Op de kamers is een broekenpers aanwezig.
Koffiezetapparaat
Op de kamers is een koffiezetapparaat aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.

Ligging

Charme Hotel Oranjeoord is een sfeervol driesterren hotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Het hotel ligt te midden van de bossen en de landerijen van natuurreservaat “De Kroondomeinen”, op enkele kilometers van Apeldoorn.

Kamers

De ruime hotelkamers zijn voorzien van ligbad, douche, toilet, telefoon, wekker, radio, televisie en internet. Uniek aan Hotel Oranjeoord is het feit dat alle kamers een verschillende vorm en inrichting hebben. Het hotel heeft een aantal 1-persoonskamers welke zeer eenvoudig zijn
en daarnaast bieden zij een paar kleine tweepersoonskamers voor alleengebruik aan. Voor laatstgenoemde geldt een andere toeslag.

Faciliteiten

Hotel Oranjeoord biedt bezoekers alle mogelijke rust en comfort, met een restaurant, brasserie, tapasbar, een serre en verschillende terrassen met vrij uitzicht. Bij de receptie kunt u (elektrische) fietsen huren.

Bijzonderheden

U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.
Tijdens de feestdagen kunt u feestelijke diners verwachten. Er zal 's avonds worden gebridged.


IF I WERE A RICH MAN......
In april 2018 heeft u de mogelijkheid om mee te gaan naar de musical Fiddler on the Roof ( Anatevka). Tijdens het weekend van 20 april 2018 kunt u op zondagmiddag mee naar het Orpheus Theater te Apeldoorn, alwaar deze legendarische musical aanschouwt kan worden.
Op innemende, geestige en optimistische wijze neemt hoofdrolspeler Tevye (Thomas Acda) u mee op zijn reis in deze ontwapenende musical die zowel entertaint als ontroert.
Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend als regisseur van Hij Gelooft in Mij) zal een actuele en vernieuwde versie creëren en plaatst deze klassieker daarmee op geheel eigen wijze in de tijdsgeest van nu. Fiddler on the Roof is een musical die gaat over verdreven worden, onvoorwaardelijke liefde, de betekenis van familie en de balans tussen tradities en vernieuwing in tijden van verandering. Fiddler on the Roof was eerder in Nederland te zien als Anatevka (1966, 1998 en 2008)

Voor alle theatervoorstellingen hebben wij uitstekende plaatsen weten te bemachtigen, het betreft de middagvoorstellingen. Bij de prijs is het vervoer van en naar het theater inbegrepen.

Bereikbaarheid

Er is volop gratis parkeerruimte. De toeristen belasting bedraagt op dit moment €3.00 p.p.p.n.

Excursies

Diep verscholen in de bossen van de Kroondomeinen bij Apeldoorn, ligt het Charme Hotel Oranjeoord Hoog Soeren. Een sfeervol hotel in een hele bijzondere omgeving waar de echte natuurliefhebber zich helemaal thuis voelt. Hoog Soeren is zo bijzonder dat wij durven te beweren dat het echt één van de mooiste plekjes van Nederland is. De weg van Hoog Soeren naar Assel is de allermooiste weg van Nederland. Prachtige vergezichten, typisch Veluwse natuur; u moet wel even van de fiets stappen om even stil te genieten van dit stukje natuur (vergeet vooral uw verrekijker niet!). Bij het spoor aangekomen ligt het gemoedelijke rustpunt Halte Assel waar het altijd gezellig druk is. In juli en augustus staan de geurende dennenbossen vol met bosbessen. Neem uitgebreid de tijd om deze lekkernij te plukken. Heerlijk om zo op te eten of mee te nemen naar huis om zelf jam te maken. Op fietsafstand van het hotel ligt de Koninklijke stad Apeldoorn met Paleis Het Loo en de Apenheul. Of kiest u liever voor Nationaal Park De Hoge Veluwe? Naast prachtige natuur vindt u hier ook veel architectuur en kunst, met name in het Kröller Müller Museum en de beeldentuin.
Meer informatie? Bel me terug