vd Valk Leusden - Amersfoort

Leusden (Utr), Nederland
Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, tussen Amersfoort en Utrecht. Dankzij de centrale ligging leent het hotel zich prima voor uitstapjes.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Overdekt parkeren
U kunt bij dit hotel overdekt parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Strijkijzer
Op de kamers is een strijbout aanwezig.
Koffiezetapparaat
Op de kamers is een koffiezetapparaat aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Rookgedeelte
Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.
Balkon
Er zijn kamers met balkon beschikbaar.

Ligging

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort ligt op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, in het groene hart van Nederland. Het hotel bevindt zich tussen de gezellige winkelsteden Amersfoort en Utrecht. Een prima locatie om een bezoek aan de Veluwe en de bezienswaardige plaatsen in de buurt te combineren.

Kamers

Alle hotelkamers hebben beschikking over een televisie met uitgebreid zenderpakket en pay-tv, telefoon, kluisje, bureau, balkon en een badkamer met bad/douche en toilet. Het gehele hotel is voorzien van gratis draadloos internet.

Faciliteiten

Er is een gezellig restaurant en Grand Café aanwezig in het hotel. De keukenbrigade van Hotel Leusden is van alle markten thuis: van een lunch tot een uitgebreid 3-gangen dag- of maandmenu. De menukaart bestaat uit klassieke gerechten en eigentijdse creaties. In de zomer kunt u heerlijk genieten op het Lounge18 terras.

Bijzonderheden

Huisdieren zijn welkom. De kosten hiervoor betaald u ter plaatse.
U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bondsgediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

Oud en Nieuw 2019 - 2020

Ieder jaar weer een daverend succes in ons programma, wat onder andere te danken is aan de spetterende Sylvesterparty op 31 december. Op oudjaarsdag zal er dan ook in de middag worden gebridged, zodat u ’s avonds niets van het feest hoeft te missen. De overige dagen zal het u natuurlijk ook aan niets ontbreken, want u kunt rekenen op de vertrouwde van der Valk kwaliteit.
Met uitzondering van 31 december, zal er in de avonduren worden gebridged.

Bereikbaarheid

Het hotel heeft een goede bereikbaarheid. Het hotel beschikt over gratis parkeerfaciliteiten en een betaalde, bewaakte parkeergarage.

Excursies

Het hotel ligt nabij een prachtig wandel- en fietsgebied met natuurgebied en landgoed Den Treek, zandverstuivingen de Soesterduinen en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Bij de receptie van het hotel kunt u gratis fietsroutes opvragen. Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. U heeft keuze uit musea, attractieparken en mogelijkheden om uitgebreid te relaxen. Breng in de nabij gelegen stad Amersfoort een bezoek aan Stadsbierbrouwerij De Drie Ringen en museum Flehite. Maak uw stedentrip af met een romantische rondvaart door de grachten. Ook de historische stad Utrecht is de moeite waard. Volg via ’t Gilde een rondleiding door de stad en bezichtig de interessante monumenten. Kunstliefhebbers kijken hun ogen uit in het Museum van de Nederlandse schilder Piet Mondriaan. Houdt u van attractieparken? In de buurt kunt u onder andere Dolfinarium Harderwijk, Batavia Kust en Walibi World bezoeken.
Meer informatie? Bel me terug