Strand Hotel de Vigilante

Makkum (Fr), Nederland
Als een ware verrassing ligt in het Friese Makkum een waar paradijs verscholen. Een unieke beleving op een unieke locatie met legio mogelijkheden. Door de ligging direct aan het IJsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard, waant u zich aan de Noordzeekust. Zoet water voor de deur en het zilte water van de Waddenzee op 5 km afstand. Strand en ruime watersport mogelijkheden liggen binnen handbereik. Ook fiets en wandel mogelijkheden vind u hier volop.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij strand
Het hotel ligt in de buurt van strand.
Bowling
Er is een bowlingbaan aanwezig.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Biljarten
U kunt hier bljarten/poolen.
Strijkijzer
Op de kamers is een strijbout aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Aangepaste douche
Op de kamers is een aangepaste aanwezig.

Ligging

Direct aan het IJsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard.

Kamers

De kamers zijn voorzien van badkamer met toilet en ruime inloopdouche, flat screen televisie en gratis draadloos internet. Het gebruik van mediterrane kleuren in combinatie met houten meubelen geeft deze kamer een warme en comfortabele uitstraling.

Faciliteiten

Restaurant met uitzicht op het IJsselmeer, terras, bar en lounge met open haard. U kunt in het hotel (elektrische) fietsen huren en er is een fietsenstalling aanwezig (overdekt en afgesloten). Er is gratis WiFi in het hotel.

Bijzonderheden

U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

Bereikbaarheid

Goed te bereiken per auto. Vanaf 7 april 2015 is er sprake van betaald parkeren; 5 euro per auto per verblijf.

Excursies

Strand hotel de Vigilante ligt direct aan het IJsselmeer naast het sfeervolle vissersdorpje Makkum. Met haar statige koopmanshuizen en rijkversierde geveltjes is Makkum een populaire watersportplaats. Jaarlijks passeren vele plezierjachten de oude sluis in Makkum.
De Friese kust en het binnenland beschikken over veel leuke en cultuurrijke steden. Maar liefst zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied, waaronder de watersportstad Sneek en het havenstadje Harlingen. Vanuit Harlingen kunt u zelfs een dagje naar Terschelling of Vlieland. Een bezoekje aan de pitoreske kustdorpjes Stavoren en Hindeloopen is ook zeker de moeite waard.
Meer informatie? Bel me terug