NH Leeuwenhorst

Noordwijkerhout (ZH), Nederland
25 mei ook icm de Musical the Lion King mogelijk.Dit viersterrenhotel biedt zeer veel faciliteiten en bevindt zich op korte rijafstand van het strand van Noordwijk. (ca. 3km)
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begande grond beschikbaar.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Nabij strand
Het hotel ligt in de buurt van strand.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Bowling
Er is een bowlingbaan aanwezig.
Golf
Er is een golfbaan aanwezig.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Sauna
Er is een sauna aanwezig.
Biljart
U kunt hier bljarten/poolen.
Zwembad
Er is een zwembad aanwezig.
Broekenpers
Op de kamers is een broekenpers aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Balkon
Er zijn kamers met balkon beschikbaar.

Ligging

Het hotel bevindt zich in een gebied met prachtige tulpenvelden. Het strand van Noordwijk bevindt zich op 3 kilometer.

Kamers

Nette kamers voorzien van twee losse bedden of een tweepersoonsbed, televisie, kluisje en een badkamer met bad toilet en fohn. Er zijn tevens kamers met inloopdouche aanwezig. Gratis WiFi.

Faciliteiten

Het hotel biedt zeer veel faciliteiten: er zijn diverse restaurants en bars, een fitnessruimte, een verwarmd binnenzwembad, een spa (gratis sauna). Ook is er een squashbaan, bowlingbaan en biljart aanwezig. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling. Het hotel biedt een gratis parkeerterrein. Rondom het hotel zijn diverse terrassen. In het gehele hotel heeft u de beschikking over gratis WiFi.

Bijzonderheden

Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

Het weekend van 25 mei staat in het teken van de musical the Lion King, we hebben voor u kaarten eerste rang ingekocht en het vervoer naar het circustheater te Scheveningen is inbegrepen. We bezoeken dan de zaterdagmiddag voorstelling van 26 mei van 15u zodat we deze zaterdag iets later met het diner en met de bridge aanvangen.

The Lion King
De bekroonde Disney-musical komt terug!
Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van 'The Lion King'.

Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.

Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. The New York Times zei het perfect: “Het is nergens mee te vergelijken”.

Disney’s 'The Lion King' is exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen dat tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater viert.Excursies

Het hotel bevindt zich in een gebied met prachtige tulpenvelden en dicht bij een lang zandstrand. Leiden en de luchthaven Schiphol zijn gemakkelijk te bereiken.
Meer informatie? Bel me terug