Strandhotel Bos en Duin

Oostkapelle (Zld), Nederland
Het royale en tegelijkertijd knusse familiehotel beschikt over 49 kamers. Met zonovergoten terrassen, rustieke lounge, sfeervolle bar en modern restaurant biedt het hotel u een zee aan comfort.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Nabij strand
Het hotel ligt in de buurt van strand.
Golf
Er is een golfbaan aanwezig.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Sauna
Er is een sauna aanwezig.
Biljarten
U kunt hier bljarten/poolen.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Aangepaste douche
Op de kamers is een aangepaste aanwezig.

Ligging

Strandhotel Bos & Duin ligt aan de rand van het bos “De Manteling”. Dit bos met haar unieke begroeiing loopt helemaal tot aan de statige buitenplaatsen van Domburg.
Het strand ligt op 500 meter van het hotel. Na een kleine wandeling door de duinen, staat u aan een van de breedste zandstranden van Nederland. Het Zeeuwse Oostkapelle ligt op enkele kilometers afstand van het mooie en gezellige Domburg, met zijn vele boetiekjes en terrasjes en tevens een golfbaan in de duinen.

Kamers

Alle kamers zijn stijlvol ingericht. Badkamer met douche. Koffie- en thee faciliteiten. Er is een kluisje en een bureau. Een leuke bijkomstigheid is het terras of balkon, waar de meeste kamers over beschikken.
Er zijn twee kamers aanwezig voor mindervalide gasten ( altijd op aanvraag!).

Faciliteiten

Er is een lift aanwezig. Bij zonnig weer is het terras een heerlijke plek om te vertoeven. Liever naar binnen? Neem dan eens plaats in de ruime lounge met fraaie leestafel, waar gratis toegang tot Wifi mogelijk is. Of bezoek nog even de bar voor een ‘afzakkertje’. Geniet van de buitensauna met ligterras op het dak ( € 10,00 per uur).
Fiets huren bij de receptioniste van het hotel € 8,50 per dag.
Er is een overdekte fietsenberging met de mogelijkheid voor het opladen van de accu van uw elektrische fiets?.?

Bijzonderheden

U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.Bereikbaarheid

Vanaf 2017 geldt er voor het parkeren een tarief van € 4,75 per nacht, met een maximum van €9,50. Honden zijn in dit hotel helaas niet welkom.

Excursies

Na een kleine wandeling door de duinen, staat u aan een van de breedste zandstranden van Nederland. Het Zeeuwse Oostkapelle ligt op enkele kilometers afstand van het mooie en gezellige Domburg, met zijn vele boetiekjes en terrasjes en tevens een golfbaan in de duinen.
Meer informatie? Bel me terug