Hotel Gaasterland

Rijs (Frl), Nederland
Hotel Gaasterland ligt aan de rand van het eeuwenoude Rijsterbos, vlakbij het IJsselmeer. Een prachtige locatie voor een ontspannen en comfortabele vakantie. Op rijafstand van Stavoren, Hindeloopen en Workum.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Bowling
Er is een bowlingbaan aanwezig.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Rookgedeelte
Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.

Ligging

Het hotel ligt in Rijs, in het hart van Gaasterland met zijn mooie meren en bossen, in het zuidwesten van Friesland op slechts 20 km van de Noordoostpolder.Vanuit de randstad gunstig gelegen.

Kamers

De ruime tweepersoonskamers hebben twee bedden. Alle kamers zijn voorzien van tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Alle etages zijn per lift bereikbaar. Op de kamers mag niet gerookt worden.

Faciliteiten

Het hotel heeft bowlingbanen en een mooie bar. Er is een biljart en een gezellige grote lounge. De bridgezaal is ruim en goed verlicht. Fietsen kunt u huren via de receptie. Er zijn diverse fietsroutes verkrijgbaar. Afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten voor uw elektrische fiets is ook aanwezig. 's Zomers is er een heerlijk terras. U kunt gebruik maken van draadloos internet (gratis voor hotelgasten).

Bijzonderheden

Dit hotel kent een uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding maar er wordt van de gast wel enige mate van zelf redzaamheid verwacht. In het weekend worden de kamers slechts zeer beperkt schoon gemaakt. Schone handdoeken zijn uiteraard verkrijgbaar. Huisdieren zijn welkom tegen een vergoeding van €6 per dag, mits aangemeld bij boeking. De gehele dag gratis koffie en thee en tijdens het bridgen ook gratis frisdranken en sappen.

U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.Bereikbaarheid

De bus stopt vrijwel voor de deur. Ook per eigen vervoer is het hotel goed te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid.

Excursies

Vanuit Rijs kunt u tochten maken naar bekende Friese (elf) steden, zoals Hindeloopen, Sloten, Workum en Stavoren. Of breng eens een bezoek aan Makkum met zijn beroemde aardewerk. In de nabije omgeving kunt u genieten van helder vis- en zwemwater, uitgestrekte bossen, frisgroene weilanden en karakteristieke stadjes. Fietsen kunt u huren via de receptie, waar ook verschillende fietsroutes verkrijgbaar zijn.
Meer informatie? Bel me terug