Schaepkens van St. Fijt

Valkenburg (L), Nederland
In het gezellige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle 3-sterren en 4-sterren Hotel Schaepkens van St. Fijt.


Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Zwembad
Er is een zwembad aanwezig.
Strijkijzer
Op de kamers is een strijbout aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Rookgedeelte
Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.
Aangepaste douche
Op de kamers is een aangepaste aanwezig.

Ligging

Dit hotel is gelegen vlakbij het gezellige centrum van Valkenburg en op loop afstand van het NS-station.

Kamers

Alle kamers zijn rookvrij en voorzien van twee bedden, een zitje, telefoon, tv, een kluisje en een badkamer met douche en toilet.
U kunt voor €10 per persoon per nacht de kamer upgraden naar een kamer met bad in het 4 sterren deel van het hotel.
Het hotel heeft geen aangepaste kamers , maar wel voor algemeen gebruik enkele aangepaste badkamers.
Alle etages zijn per lift bereikbaar.


Faciliteiten

Dit van oudsher bekende, gezellig ingerichte hotel heeft een ruime lounge, een goed verlichte bridgezaal, een bar en een souvenirwinkel.
Er is een mooie serre met terras.


Bijzonderheden

U krijgt een gratis voucher voor het casino. Elke dag is er van 11.30-12.30 en van 16.30-17.30 Happy Hour met gereduceerde prijzen voor de drankjes.
Alle gasten van het hotel kunnen bovendien gratis het recreatiecentrum de 'Polfermolen' bezoeken. In de Polfermolen te Valkenburg, op ca. 700 meter afstand gelegen van het hotel, vindt u een binnenzwembad, fitness en saunacabine.
U kunt van het zonnetje genieten op de diverse zonneterrassen. Huisdieren zijn toegestaan na aanmelding maar niet in de eet- en bridgezaal toegestaan.
Fietsen kunt u via het hotel huren.
U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

Bereikbaarheid

Naar het NS-station is het slechts enkele minuten lopen. Er is een gratis parkeerterrein.

Excursies

Tijdens de kerstperiode wordt AGOGO Valkenburg omgetoverd tot Winter Wonderland. Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen van de Wilhelminagrot en ervaar het kerstverhaal in de mooiste kerststal van Europa!
Het perfecte vervolg op deze beleving is een ritje met de kabelbaan naar de ‘grootste verlichte kerstboom van Limburg’, de Wilhelminatoren. Hier geniet u van een betoverend uitzicht over Valkenburg .Houdt er rekening mee om vooraf aan uw bezoek de tickets voor de kabelbaan en kerststal te reserveren. Een bezoek is uitsluitend mogelijk met een online gereserveerd ticket. Voor meer informatie en reserveren: https://agogovalkenburg.nl/winter-wonderland/

Een andere leuke activiteit is de Route de Amuse, een wandeling door Valkenburg met heerlijke Amuses. Er is keuze uit vier wandelingen. Afstanden van 4- 6 km

Valkenburg staat misschien wel bekend als het mooiste stukje van Nederland om te fietsen en te wandelen. In en rondom Valkenburg bevinden zich diverse mooie wandel- en fietsgebieden met adembenemende uitzichten. De vele heuvels, beekjes en hoogteverschillen maken Valkenburg een "must see" voor de natuurliefhebber!
Een weekend Valkenburg is niet compleet zonder het bezoeken van de bezienswaardigheden die dit geulstadje rijk is. Valkenburg biedt een scala aan activiteiten, voor jong en oud en voor ieder wat wils! Neem een bezoekje aan de steenkolenmijn of laat u meeslepen door de verhalen van vroeger in de grotten (Gemeentegrot en Fluwelengrot) en de kasteelruïne. Zoekt u liever de rust op en wilt u in Valkenburg ontspannen? Dan biedt Thermae 2000 de uitkomst. Dit kuuroord zorgt er voor dat u zich als herboren voelt.
Meer informatie? Bel me terug