Hotel de Foreesten

Vierhouten (Gld), Nederland
Een comfortabel familiebedrijf. Een aanrader voor wie op zoek is naar rust en van een natuurlijke omgeving wil genieten.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Strijkijzer
Op de kamers is een strijbout aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Aangepaste douche
Op de kamers is een aangepaste aanwezig.

Ligging

Midden in het groene hart van de Veluwe, aan de rand van het pittoreske dorpje Vierhouten.

Kamers

Alle tweepersoonskamers hebben twee bedden, tv, telefoon en een badkamer met inloopdouche en toilet. Ook zijn er kamers met bad (toeslag €10 per kamer per nacht) en er zijn twee aangepaste mindervalide kamers ( toeslag € 15 per kamer per nacht). Toeslagen ter plaatse te betalen. Er zijn kamers op de begane grond en op de eerste etage. Alle kamers zijn rookvrij.

Faciliteiten

Het hotel heeft een lounge met zitjes, een gezellige bar en een mooie bridgezaal. Fietsen kunt u via het hotel huren. Er is een jacuzzi in de tuin. De bridgezaal is te bereiken middels enkele treden.

Bijzonderheden

Het is een gezellig familiebedrijf, waar men rekening probeert te houden met al uw wensen. Voor de lunch is er een kleine kaart met een grote keus aan gerechten.

Tijdens het weekend van november kunt u met ons mee naar de musical Amadeus ( alleen vooraf te boeken, facultatief).
Een grootse muziektheaterproductie over misschien wel de meest legendarische componist ooit: Wolfgang Amadeus Mozart. De voorstelling is op zondagmiddag 3 november, vervoer van en naar het theater en eersterangs plekken zijn inbegrepen.

Amadeus

Zijn rebel. Zijn muziek. Zijn ondergang.

Wanneer Mozart als jonge, onconventionele kunstenaar aan het hof van de keizer verschijnt, is hij vastbesloten om een grootse indruk achter te laten. Hofcomponist Antonio Salieri constateert verbijsterd dat de muzikale inspiratie waar hij zelf naar zoekt, door God aan Mozart is geschonken. Gegrepen door obsessieve jaloezie gaat hij de strijd aan met Mozart, met de muziek en uiteindelijk met zijn geloof in God.

AMADEUS in regie van Theu Boermans, met Sander Plukaard in de rol van Mozart, en Mark Rietman als Salieri, is een coproductie van de Theateralliantie en Het Nationale Theater i.s.m. OPERA2DAY. Naast de negen castleden staan in deze grootse muziektheaterproductie sopraan Lucie Chartin, 40 koorleden en een live orkest op het toneel in een indrukwekkend decor ontworpen door Bernhard Hammer (Soldaat van Oranje).Bereikbaarheid

Bereikbaarheid: Met de trein naar Nunspeet en dan met de bus tot vlakbij het hotel. Er is ook een gratis shuttle service vanuit het hotel van en naar station Nunspeet. Minimaal 24 uur van te voren reserveren. Er is gratis parkeergelegenheid.

Excursies

Er zijn diverse fietsroutes uitgezet, zodat u op een eenvoudige manier de mooiste plekjes van de Noord-Veluwe ontdekt. Gedurende de herfst- en wintermaanden is het mogelijk om op zondag, bij voldoendebelangstelling, na het ontbijt onder begeleiding van de boswachter door de bossen en over de heide te wandelen. Hij leidt u naar plaatsen waar u anders nooit zou komen en waar u vrijwel zeker verschillende soorten wild ziet. Of ga eens naar het Dolfinarium in Harderwijk,
inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig park en allang niet meer alleen voor de kleintjes.


Meer informatie? Bel me terug