Hotel de Foreesten

Vierhouten (Gld), Nederland
Een comfortabel familiebedrijf. Een aanrader voor wie op zoek is naar rust en van een natuurlijke omgeving wil genieten.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Strijkijzer
Op de kamers is een strijbout aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Aangepaste douche
Op de kamers is een aangepaste aanwezig.

Ligging

Midden in het groene hart van de Veluwe, aan de rand van het pittoreske dorpje Vierhouten.

Kamers

Alle tweepersoonskamers hebben twee bedden, tv, telefoon en een badkamer met inloopdouche en toilet. Ook zijn er kamers met bad (toeslag €10 per kamer per nacht) en er zijn twee aangepaste mindervalide kamers ( toeslag € 15 per kamer per nacht). Toeslagen ter plaatse te betalen. Er zijn kamers op de begane grond en op de eerste etage. Alle kamers zijn rookvrij.

Faciliteiten

Het hotel heeft een lounge met zitjes, een gezellige bar en een mooie bridgezaal. Fietsen kunt u via het hotel huren. Er is een jacuzzi in de tuin. De bridgezaal is te bereiken middels enkele treden.

Bijzonderheden

Het is een gezellig familiebedrijf, waar men rekening probeert te houden met al uw wensen. Voor de lunch is er een kleine kaart met een grote keus aan gerechten.

THE ADAMS FAMILY

Komend theaterseizoen is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!
In deze griezelig hilarische musical zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuiper te zien zijn van hun meest duistere kant; die is zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor.
De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

Wij gaan naar deze voorstelling op zondagmiddag 9 december 2018 ( dus tijdens het bridgeweekend van 7 december).

Voor alle theatervoorstellingen hebben wij uitstekende plaatsen weten te bemachtigen, het betreft de middagvoorstellingen. Bij de prijs is het vervoer van en naar het theater inbegrepen.


Bereikbaarheid

Bereikbaarheid: Met de trein naar Nunspeet en dan met de bus tot vlakbij het hotel. Er is ook een gratis shuttle service vanuit het hotel van en naar station Nunspeet. Minimaal 24 uur van te voren reserveren. Er is gratis parkeergelegenheid.

Excursies

Er zijn diverse fietsroutes uitgezet, zodat u op een eenvoudige manier de mooiste plekjes van de Noord-Veluwe ontdekt. Gedurende de herfst- en wintermaanden is het mogelijk om op zondag, bij voldoendebelangstelling, na het ontbijt onder begeleiding van de boswachter door de bossen en over de heide te wandelen. Hij leidt u naar plaatsen waar u anders nooit zou komen en waar u vrijwel zeker verschillende soorten wild ziet. Of ga eens naar het Dolfinarium in Harderwijk,
inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig park en allang niet meer alleen voor de kleintjes.


Meer informatie? Bel me terug