Hotel De Vossenberg

Vierhouten (Gld), Nederland
Dit gastvrije familiehotel heeft een prachtige ligging midden in het groene hart van de Veluwe.
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.

Ligging

Midden op de Veluwe in het pittoreske dorpje Vierhouten, dat gezegend is met de vier ‘houten’, zoals de vier bossen rondom Vierhouten genoemd worden. De schoonheid van de natuurlijke omgeving is dankzij de vierjaargetijden adembenemend, rustgevend en inspirerend te noemen.

Kamers

Alle kamers zijn voorzien van badkamer met bad of douche, toilet, bureau, tv en telefoon. Er staan boxspringbedden op de kamer en u heeft de beschikking over gratis WiFi. Alle tweepersoonskamers bevinden zich op de begane grond. Enkele eenpersoonskamers bevinden zich op de eerste etage welke per traplift bereikbaar zijn. De standaard eenpersoonskamers zijn eenvoudige kamers.

Faciliteiten

Er is een restaurant, bar met open haard en een gezellig terras. In en om het hotel heeft u de beschikking over gratis WiFi. De bridgezaal is op de eerste etage, deze is bereikbaar per traplift.

Bijzonderheden

De Vossenberg is al bijna 80 jaar een begrip op de Veluwe. De jarenlange ervaring, de sfeer en ambiance van het hotel en de adembenemende omgeving staan garant voor een comfortabel verblijf.
U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.

THE ADAMS FAMILY

Komend theaterseizoen is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!
In deze griezelig hilarische musical zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuiper te zien zijn van hun meest duistere kant; die is zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor.
De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

Wij gaan naar deze voorstelling op zondagmiddag 16 december ( dus tijdens het bridgeweekend van 14 december).

Voor alle theatervoorstellingen hebben wij uitstekende plaatsen weten te bemachtigen, het betreft de middagvoorstellingen. Bij de prijs is het vervoer van en naar het theater inbegrepen.

Bereikbaarheid

Er is gratis parkeergelegenheid.

Excursies

Voor sportieve wandelaars, fietsers en liefhebbers van de natuur is de Veluwe een waar paradijs. Of neemt u een kijkje in Paleis het Loo of in het Anton Pieck Museum.
Meer informatie? Bel me terug