vd Valk Vught

Vught (NBr), Nederland
Dit uitstekende hotel ligt op een steenworp afstand van het historische 's-Hertogenbosch. In de omgeving vindt u volop fiets- en wandelmogelijkheden.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Huisdieren
Huisdieren zijn in dit hotel toegestaan.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Rolstoeltoegankelijk
Dit hotel is rolstoeltoegankelijk.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Terras
Er is een terras aanwezig.
Sauna
Er is een sauna aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Bad
Op de kamers is een bad aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Rookgedeelte
Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.
Aangepaste douche
Op de kamers is een aangepaste aanwezig.
Airconditioning
Op de kamers is airconditioning aanwezig.

Ligging

Op de grens van 's Hertogenbosch en Vught.

Kamers

De luxe kamers zijn uitgerust met comfortabele twin bedden (box spring), bureau, zitje, telefoon, tv en kluisje. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en föhn. Alle etages zijn per lift bereikbaar. Alle kamers hebben airconditioning en zijn rookvrij.

Faciliteiten

Er is een sfeervolle lounge, Pianobar en royaal terras. Ook is er een modern fitnesscentrum. Tegen een gereduceerd tarief (€ 5,00 per dag) kunt u gebruik maken van het bij het hotel gelegen fitnesscentrum met sauna

Bijzonderheden

Het hotel behoort tot het Van der Valk concern. Huisdieren zijn tegen betaling (€ 15,00 per nacht) toegestaan in een bench als gasten van de kamer af zijn.
De 2 invalidenkamers zijn altijd op aanvraag.
U verblijft op basis van halfpension. De avondmaaltijd is altijd gezamenlijk. Bij aanvang van de bridgedrives wordt er een kopje koffie geserveerd en aan het eind van de drives een borrelhapje. De drives worden 's avonds gespeeld onder leiding van een bonds-gediplomeerde wedstrijdleider, met computeruitslag en meesterpunten volgens de geldende N.B.B. schaal.
Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: vanaf NS-station 's Hertogenbosch gaat er elk kwartier een bus die vrijwel voor het hotel stopt. Ook is er een gratis parkeerterrein

Excursies

Stort u in het bruisende leven van Den Bosch, nuttig een Bossche bol op een terrasje, slenter langs de vele leuke winkeltjes, of ontdek de historie van deze plaats. Bezichtig de prachtige Sint Jans kathedraal, die bijna overal in de binnenstad zichtbaar is. Volgens Monumentenzorg Nederland is de Sint Jan het meest complete en gave voorbeeld van een gotisch kerkgebouw in Nederland.
Of bezoek een van de vele musea, zoals bijv. het Noordbrabants Museum of het Jheronimus Artcenter. Een rondvaart op de Binnendieze mag niet ontbreken
Voor natuurliefhebbers: het hotel is gelegen aan de rand van de Vughtse Heide en bij het prachtige, tot Nationaal Park uitgeroepen gebied van de Loonse en Drunense Duinen. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Ook nodigt de IJzeren Man uit tot een bezoek, een recreatieplas waar u kunt zwemmen. Fietsen zijn te reserveren vanaf € 7,50 per dag.
Meer informatie? Bel me terug