Hotel Congrescentrum Waalwijk

Waalwijk (NBr), Nederland
Aan de rand van de levendige plaats Waalwijk, op loopafstand van het gezellige centrum.
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begane grond beschikbaar.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Strijkijzer
Op de kamers is een strijbout aanwezig.
Koffiezetapparaat
Op de kamers is een koffiezetapparaat aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Rookgedeelte
Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.

Ligging

Aan de rand van het stadje, op loopafstand van het gezellige oude centrum.

Kamers

Alle kamers zijn rookvrij en voorzien van tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Een deel van de tweepersoonskamers heeft twee aparte bedden en er zijn kamers met een groot tweepersoonsbed. De kamers zijn op de begane grond en op de eerste of tweede etage. Beide etages zijn per lift bereikbaar.

Faciliteiten

Het moderne hotel heeft een lounge met zitjes, een gezellig restaurant en bar en een ruime, goed verlichte bridgezaal. Het restaurant is niet geopend voor de lunch. In het gezellige centrum vindt u diverse mogelijkheden hiervoor.

Bijzonderheden

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Kerstarrangement 2018

• Al jaren in ons aanbod, een zakenhotel met een persoonlijke touch
• 24 december een 3-gangendiner, beide kerstdagen een 4-gangendiner
• Indien u voor een extra nacht kiest, krijgt u ook op de laatste avond een 3-gangendiner

Ook in 2019 bieden wij verschillende bridge arrangementen aan icm een bezoek aan het theater. Vervoer van en naar het theater is inbegrepen.

THE ADAMS FAMILY

Komend theaterseizoen is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!
In deze griezelig hilarische musical zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuiper te zien zijn van hun meest duistere kant; die is zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor.
De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

Wij gaan naar deze voorstelling op zondagmiddag 10 en 17 februari (dus tijdens de arrangementen van 8 februari en 15 februari 2019). Voorstelling is in het Chasse Theater te Breda.

SOOF DE MUSICAL

Het bekende recept komt nu ook naar het theater! Na de films en een tv-serie, rijdt Soof vanaf november 2018 haar keuken de theaters in. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten en een topcast ( met o.a. Maike Boerdam).

Het wordt chaos, lachen (véél lachen), zingen en ja ook huilen en u zit er met uw neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl u geniet van de vrolijke chaos die Soof van haar leven maakt, geniet u ook van heerlijke hapjes. Dichterbij Soof kunt u eigenlijk niet komen.
Tijdens de voorstelling neemt u letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven is nu eenmaal niet altijd even makkelijk.

Soof de musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Toch?

Wij gaan naar deze voorstelling op zondag 20 januari 2019 (dus tijdens het arrangement startend op 18 januari). Voorstelling is in het Chasse Theater te Breda.

Bereikbaarheid

De bus vanuit 's Hertogenbosch of Tilburg rijdt tot het busstation op ca. 10 minuten loopafstand. Ook is er een gratis parkeerterrein.

Excursies

Excursie-ideeën: Waalwijk stond eeuwenlang bekend om zijn schoen- en lederproductie. Het Nederlands Leder en Schoenen Museum te Waalwijk neemt u mee terug in de tijd met een collectie van schoenen, zadels, goudleer en enkele verrassende toepassingen van leer. Bovendien worden er het ambacht en de techniek
van leerbewerking getoond. Waalwijk is een levendige stad en hoewel veel bijzondere gebouwen verloren zijn gegaan, vindt u er nog enkele, zoals het
gemeentehuis. De grootste meubelboulevard van Nederland met o.a. de enorme toonzalen van Piet Klerkx vindt u op loopafstand van het hotel. In Safaripark de Beekse Bergen waant u zich echt een dagje in de wildernis, door zijn levensechte attracties, prachtige dieren en mooie shows.
Vanuit het hotel kunt u ook prima fietsen en wandelen: Uren kunt u dwalen over de Loonse en Drunense Duinen of langs de vennen van Oisterwijk.
Meer informatie? Bel me terug