Hotel Congrescentrum Waalwijk

Waalwijk (NBr), Nederland
Aan de rand van de levendige plaats Waalwijk, op loopafstand van het gezellige centrum. In het voorjaar 2018 kunt u tijdens uw verblijf in dit hotel boeken in combinatie met de musical Fiddler on the Roof en of Vamos
Openbaar vervoer
Dit hotel is met het openbaar vervoer te bereiken.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.
Begane grond
Er zijn kamers op de begande grond beschikbaar.
Fietsenstalling
In dit hotel is een fietsenberging aanwezig.
Fiets oplaadpunt
Dit hotel voorziet in een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Nabij bos
Het hotel ligt in de buurt van bos.
Gratis parkeren
U kunt bij dit hotel gratis parkeren.
Wifi
Dit hotel beschikt over WIFI.
Strijkijzer
Op de kamers is een strijbout aanwezig.
Koffiezetapparaat
Op de kamers is een koffiezetapparaat aanwezig.
Föhn
Op de kamers is een föhn aanwezig.
Douche
Op de kamers is een douche aanwezig.
Niet roken
In dit hotel wordt niet gerookt.
Rookgedeelte
Er is in dit hotel een rookgedeelte aanwezig.

Ligging

Aan de rand van het stadje, op loopafstand van het gezellige oude centrum.

Kamers

Alle kamers zijn rookvrij en voorzien van tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Een deel van de tweepersoonskamers heeft twee aparte bedden en er zijn kamers met een groot tweepersoonsbed. De kamers zijn op de begane grond en op de eerste of tweede etage. Beide etages zijn per lift bereikbaar.

Faciliteiten

Het moderne hotel heeft een lounge met zitjes, een gezellig restaurant en bar en een ruime, goed verlichte bridgezaal. Het restaurant is niet geopend voor de lunch. In het gezellige centrum vindt u diverse mogelijkheden hiervoor.

Bijzonderheden

Huisdieren zijn niet toegestaan.

KERSTARRANGEMENT 2017: aankomst 24 december voor 3 of 4 nachten ( 4 of 5 dagen)

Al jaren in ons aanbod, een zakenhotel met een persoonlijke touch. Op alle dagen kunt u een 4-gangendiner verwachten.

IF I WERE A RICH MAN......
In januari 2018 heeft u de mogelijkheid om mee te gaan naar de musical Fiddler on the Roof ( Anatevka). Tijdens het weekend van 19 januari 2018 kunt u op zondagmiddag mee naar het Chassé Theater te Breda, alwaar deze legendarische musical aanschouwt kan worden.
Op innemende, geestige en optimistische wijze neemt hoofdrolspeler Tevye (Thomas Acda) u mee op zijn reis in deze ontwapenende musical die zowel entertaint als ontroert.
Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend als regisseur van Hij Gelooft in Mij) zal een actuele en vernieuwde versie creëren en plaatst deze klassieker daarmee op geheel eigen wijze in de tijdsgeest van nu. Fiddler on the Roof is een musical die gaat over verdreven worden, onvoorwaardelijke liefde, de betekenis van familie en de balans tussen tradities en vernieuwing in tijden van verandering. Fiddler on the Roof was eerder in Nederland te zien als Anatevka (1966, 1998 en 2008).

VAMOS :
Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd?
Deze vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon) maken die droom waar en grijpen de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude en afgebladderde B&B in het zuiden van Spanje. Daar begint het feest maar ook de ellende, want is het aangaan van dit avontuur het antwoord op de spoken uit het verleden? Is de Spaanse zon sterk genoeg om door hun grauwe geschiedenis heen te schijnen en hun levens weer glans te geven? Het script is geschreven door Allard Blom, onder regie van Martin Michel en met de muziek van Jeroen Sleyfer. Met onder anderen Johnny Kraaijkamp jr., Soy Kroon en Joey Schalker.


Voor alle theatervoorstellingen hebben wij uitstekende plaatsen weten te bemachtigen, het betreft de middagvoorstellingen. Bij de prijs is het vervoer van en naar het theater inbegrepen.

Bereikbaarheid

De bus vanuit 's Hertogenbosch of Tilburg rijdt tot het busstation op ca. 10 minuten loopafstand. Ook is er een gratis parkeerterrein.

Excursies

Excursie-ideeën: Waalwijk stond eeuwenlang bekend om zijn schoen- en lederproductie. Het Nederlands Leder en Schoenen Museum te Waalwijk neemt u mee terug in de tijd met een collectie van schoenen, zadels, goudleer en enkele verrassende toepassingen van leer. Bovendien worden er het ambacht en de techniek
van leerbewerking getoond. Waalwijk is een levendige stad en hoewel veel bijzondere gebouwen verloren zijn gegaan, vindt u er nog enkele, zoals het
gemeentehuis. De grootste meubelboulevard van Nederland met o.a. de enorme toonzalen van Piet Klerkx vindt u op loopafstand van het hotel. In Safaripark de Beekse Bergen waant u zich echt een dagje in de wildernis, door zijn levensechte attracties, prachtige dieren en mooie shows.
Vanuit het hotel kunt u ook prima fietsen en wandelen: Uren kunt u dwalen over de Loonse en Drunense Duinen of langs de vennen van Oisterwijk.
Meer informatie? Bel me terug