MS Rotterdam (Noorse Fjorden)

Noorse Fjorden cruise, Noorwegen
In samenwerking met Zeetours; 8-daagse bridgecruise Noorse Fjorden met vertrek op 8 juli 2017. U verblijft aan boord van de MS Rotterdam****.
Losse bedden
Er zijn kamers met losse bedden beschikbaar.
Lift
In dit hotel is een lift aanwezig.

Kamers

Alle hutten beschikken over airconditioning, twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd tot een tweepersoonsbed, zitje, flatscreen televisie, telefoon, radio, badkamer met douche en toilet en haarföhn. De binnenhutten hebben een vloeroppervlak van ca. 16 m² en beschikken over een douche. De buitenhutten hebben een vloeroppervlak van ca. 17 m² en beschikken over een patrijspoort of raam, bad met douche. De balkonhutten hebben een vloeroppervlak van ca. 26 m² en beschikken ook over privé-balkon, whirlpool met douche, een minibar, een koelkastje, ramen van vloer tot plafond.

Faciliteiten

Elegant, middelgroot schip met o.a. twee zwembaden, ligbedden met handdoeken, jacuzzi, diverse bars en lounges, theater, casino, internetruimte, winkels, spa. Holland America Line bestaat al meer dan 139 jaar en heeft daarom bij vele cruiseliefhebbers een speciale plek, mede doordat deze rederij onder de Nederlandse vlag vaart. Alle schepen zijn duidelijk herkenbaar aan de donkerblauwe romp. Holland America Line behoort tot de beste rederijen ter wereld en staat voor een ontspannen, ongedwongen sfeer en een exclusieve service. Er is namelijk bijna één bemanningslid per elke twee gasten! U kunt altijd rekenen op een hartelijke, intuïtieve service die nooit hinderlijk en altijd beschikbaar is. Aan vele details is gedacht en het uitgebreide entertainment programma heeft voor ieder wat wils. De schepen bieden een ruime keuze aan maaltijden, of u nu aan het zwembad een hapje neemt, of in het luxe restaurant geniet van een hoogstaande maaltijd met uitstekende wijnen. Uiteraard zijn de hutten op de schepen ruim en comfortabel. Het biedt alle comfort van een luxe hotel, echter met één verschil… uw cruiseschip brengt u elke dag naar een andere interessante bestemming!

Bijzonderheden

Deze reis is samengesteld door Zeetours; ook de bridgebegeleiding en de bridgezaal wordt door hen verzorgd. Wat mag u verwachten: -Bridgeruimte van Zeetours aan boord van de Rotterdam -Kennismakingsbijeenkomst op dag van inscheping -Afscheidscocktail met prijsuitreiking -Elektronische scoreverwerking /registratie NBB Meesterpunten -4 bridgedrives o.l.v. professionele NBB-wedstrijdleiding 09 juli van 13:30 – 17:00 11 juli van 20:00-24:00 13 juli van 20:00-24:00 14 juli van 10:00-13:30 Op 8 juli vindt er een welkomstbijeenkomst plaats van alle bridgespelers van 14.30-15.15. Op 14 juli zal de cocktailparty gehouden worden tussen van 16.00 tot 17.00, hier zal tevens de prijsuitreiking plaatsvinden. Een gezamenlijke dinerzetting met alle bridgespelers zal niet plaatsvinden. Zeetours adviseert u te kiezen voor een open zitting of de eerste dinerzetting gezien de bridgedrives vaak al om 20:00 beginnen. Exclusief: fooien ca. $13,50 - $15,00 p.p. per dag, worden automatisch op de boordrekening bijgeschreven. Inclusief: Alle maaltijden, snacks, midnight-buffet, koffie, thee, water, entertainment, shows en optredens Havengelden en belastingen.

Excursies

Vaarschema: Dag 1 Rotterdam, inscheping Vertrek 16.00 uur........................................................ Dag 2 Op zee. U kunt deze dag genieten van alle faciliteiten aan boord............................................... Dag 3 Eidfjord, Noorwegen Aankomst 07.00 uur Vertrek 14.00 uur........................... Dag 4 Alesund, Noorwegen Aankomst 08.00 uur Vertrek 23.00 uur.......................... Dag 5 Geiranger, Noorwegen Aankomst 07.00 uur Vertrek 17.00 uur............................... Dag 6 Bergen, Noorwegen Aankomst 08.00 uur Vertrek 17.00 uur.................................. Dag 7 Op zee U kunt deze dag genieten van alle faciliteiten aan boord.................................................. Dag 8 Rotterdam, ontscheping Aankomst 07.00 uur............................................................ Het getoonde vaarschema is onder voorbehoud van wijzigingen en hieraan zijn geen rechten te ontlenen. Een rederij kan besluiten om de route aan te passen.
MS Rotterdam (Noorse Fjorden)
Vanaf
€ / Persoon
€ 1.151,-
Meer informatie? Bel me terug