Evita

 

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…

 

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel en Theresa May, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.

 

Aankomstdatum       Theater                                              Hotel                                            

 

14 december 2018     Atlas Theater Emmen                      De Oringer Marke, Odoorn   

 

18 januari 2019          Wilmink Theater Enschede             Stadshotel Ootmarsum 

 

08 maart 2019            Schouwburg Agnietenhof Tiel         de Bosrand Ede          

   

22 maart 2019            Theater Heerlen                               Schaepkens v. st Fijt Valkenburg

 

29 maart 2019            Chasse Theater Breda                     't Trefpunt Made

            

Soof de Musical

 

Het bekende recept komt nu ook naar het theater! Na de films en een tv-serie, rijdt Soof vanaf november 2018 haar keuken de theaters in. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten en een topcast ( met o.a. Maike Boerdam).

 

Soof de musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Toch?

 

De voorstellingen worden bezocht op zondagmiddag, u kunt rekenen op uitstekende plaatsen (eerste rang daar waar mogelijk) en het vervoer van het hotel naar het theater en vice versa is inclusief.

 

Aankomstdatum               Theater                                              Hotel

 

 

29 december 2018 *        Parkstad Theater Heerlen               Schaepkens van St Fyt

 

4 januari 2019                   Parkstad Theater Heerlen               Schaepkens van St Fyt

 

18 januari 2019                 Chassé Theater Breda                     Postelse Hoeve Tilburg

 

25 januari 2019                 Wilmink Theater Enschede             Resort Bad Boekelo

 

* voorstelling 30 december, diverse aankomstdata mogelijk

                                              

The Addams Family

 

Komend theaterseizoen is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!

 

De voorstellingen worden bezocht op zondagmiddag, u kunt rekenen op uitstekende plaatsen (eerste rang daar waar mogelijk) en het vervoer van het hotel naar theater en vice versa is inclusief.

 

Aankomstdatum               Theater                                              Hotel

 

7 december 2018             Orpheus Theater Apeldoorn         De Foreesten-Vierhouten

 

14 december 2018           Orpheus Theater Apeldoorn         De Vossenberg-Vierhouten

 

18 januari 2019                 Martini Theater Groningen           De Oringer Marke-Odoorn

 

25 januari 2019                 Martini Theater Groningen           De Oringer Marke-Odoorn

 

1 februari 2019                 Martini Theater Groningen            De Oringer Marke-Odoorn

 

8 februari 2019                 Chassé Theater Breda                    Postelse Hoeve Tilburg

 

15 februari 2019              Chassé Theater Breda                     Postelse Hoeve Tilburg

 

22 februari 2019              Parkstad Theater Heerlen              Schaepkens v St Fyt

 

Mamma Mia

 

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première.

MAMMA MIA! beleefde 19 jaar geleden haar wereldpremière op London’s West End, waar de show nog steeds te zien is. Inmiddels heeft de musical al 60 miljoen bezoekers getrokken en is deze uitgevoerd in 16 verschillende talen. In 2008 ging de filmversie van MAMMA MIA! The Movie in première en aankomende zomer verschijnt het vervolg MAMMA MIA! Here we go again. Volgend seizoen viert MAMMA MIA! de musical de 20e verjaardag in het Londense West End.

MAMMA MIA! wordt in Nederland geproduceerd door Stage Entertainment Nederland in de Nederlandse taal en in samenwerking met Judy Cramer, Richard East en Björn Ulveaus namens Littlestar en Universal. Met de muziek en teksten van ABBA-leden Benny Andersson & Björn Ulvaeus, MAMMA MIA! is geschreven door Catherina Johnson, geregiseerd door Phyllida Lloyd en de choreografie is van Anthony van Laast. Het decor is ontworpen door Mark Thompson, met lichtontwerp van Howard Harrison en geluidsontwerp van Andrew Bruce & Bobby Aitken. De arrangementen zijn geschreven door Martin Koch die tevens verantwoordelijk is voor de muzikale supervisie.

 

29 december 2019            Beatrix Theater Utrecht              Van der Valk leusden

 

Meer informatie? Bel me terug